Partners

ICA Sverige

Att inspirera våra kunder till hälsosamma val är angeläget för oss på ICA. Intresset för sund mat och en hälsosam livsstil är större än någonsin och därför arbetar vi vidare med att inspirera kunderna till goda hälsosamma vanor. Med fokus på mat, hälsa och måltider är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige. De cirka 1 300 butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA Sverige är en del av ICA Gruppen.

Läs mer på: www.icagruppen.se och www.ica.se
Facebook: www.facebook.com/ICA
Instagram: www.instagram.com/icasverige

 

Oatly

Oatly har funnits ganska länge nu. Eller i alla fall längre än vad många tror. Det var redan på 90-talet som några forskare från Lunds universitet listade ut hur man gör havre flytande med hjälp av naturliga enzymer. Framgång! Eller ja, i början var det främst allergiker som köpte Oatly, och en och annan av personliga skäl. Men idag är det fler och fler som väljer växtbaserat, och det tycker vi är fantastiskt – inte minst för klimatets skull! Till alla er som nu ska springa, cykla, simma och åka skidor: Heja heja!

Läs mer på www.oatly.se
Facebook: http://facebook.com/oatly
Instagram: https://www.instagram.com/oatly

 

Generation Pep: Ett aktivt liv ska vara en barnlek!

Vi rör på oss för lite och äter för dåligt. Det låter kanske inte så farligt, men i själva verket utgör den kombinationen i dag en av våra största hälsofaror. Sverige är ett av Europas mest stillasittande länder och andelen barn som når den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, en timme per dag, är liten. Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Tillsammans med aktörer från svenskt näringsliv, offentlig och ideell sektor vill Generation Pep driva ett ambitiöst och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus. Vår vision är att alla barn och unga i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Generation Pep har tillsammans med forskare och grundskolor utvecklat ett kostnadsfritt digitalt stöd för skolor – Pep Skola. Verktyget bygger på låga trösklar, inspiration och hjälp i det systematiska kvalitetsarbetet med fysisk aktivitet och hälsosamma matvanor som en naturlig del under skoldagen.

Läs mer på https://generationpep.se/sv/
Facebook: www.facebook.com/generationpep
Instagram: www.instagram.com/gen.pep
Twitter: www.twitter.com/gen_pep

Logo
Logga in!